azlinasanie
perlengkap kepada suatu kehidupan yang hakiki
By: Aza Azlina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Mar-2009 06:27 Email | Share | | Bookmark
Trip to Surabaya

Kat LCCT Air Asia jer
Possing sementara menunggu Zam
Baru terpisah dgn baby
View all 142 photos...
Fara, Hjh Anum, Zam dan aku berpergian ke Surabaya pada Jumaat 27hb March 2009- 29th March 2009 (3 jari 2 Malam). Surabaya such as interesting place. Kita org sampai pukul 2.15 ptg kat Juana Airport Surabaya pastu naik Kaha Rp 90k sampai Garden Hotel.
Perjalanan ke Hotel mengambil masa 45mnt, jalan kat Surabaya ni lebih sistematic dari Bandung dan Jakarta. Kami sampai jer Hotel, letak barang2 pastu terus jer gerak ke Plaza Surabaya.
Surabaya ni banyak Mall yang gedabak2, ala 2 Mid Vell gitu, paling cikai macam ala-ala Amcorp Mall.
5 minit perjalanan sampaila ke Plaza Surabaya, petang tu aku kehabisan Rp, 600K atau RM 180. Entah apa yang aku beli. Macam takder barang jer tapi duit habis.
Fara masa hari pertama tak byk duit yang habis, tak puas hati tul aku, Anum, Zam dan Aku dah berabis sakan.
Habis memborong tah apa benda kat Plaza Surabaya kitaorg gerak ke Galaxy, memandangkan Mall ni mengalahkan Pavillion kitaorg sempat bergambar jer la. Dan tahan Bluebird yang sama untuk ke Plaza Tunjungan. Aku rasa supir tu berdaah la, punya la jauh perjalanan yang sebenarnya dekat. Kureng tul.
Sampai kat Plaza Tunjungan pun kitaorg tak membeli apa, Zam jer yang beria2 shopping kat Matahari SM. 2 jam jugak dia hilang. Aku dah sakit kaki, jadi aku tggu jer kat Tangga.
Hari ke2, kita org memulakan perjalanan seawal 8 pg, tapi semua kedai tak bukak lagi, rata2 kat Surabaya ni kedai2 bukak pukul 10 pg. So kitaorg gi Submarine Monumen, pastu tak dapat masuk sebab tempat tu bukak pukul 9 pg. Kemudian naik teksi g Patung Sudirman,sapa tah sudirman ni kitaorg pun tak kenal even Supir tu pun tak kenal. kelakar sungguh. Tangkap2 gambar kat situ terus ke Pasar Turi, Tapi Pasar Turi dah terbakar so kitaorg pergi satu building ni next to Pasar Turi. Pun sama kedai tak bukak lagi, jadinya aku anum zam ngan fara jadi tukang bukak pintu gate bangunan ni.
Banyak jugak kitaorg sopping kat sini yang paling kelakar Fara la, apa yang org lain beli dia pun nak beli. Dari sini kita org g Pasar Atum pulak. Berabis sakan. Pastu pergi Mirota,beli survenir. Konon2nya nak g Jambatan Merah bagai tapi tak jadi sebab dah penat.
Malam tu kitaorg pergi balik ke Plaza Surabaya menghabiskan saki baki duit rupiah. Esok pagi2 subuh sapie dah kena siap2 nak balik. Total duit aku habis Rp 1.6 Million. Fara 0.00, anum - RM20.00 Zam ada lagi Rp 20K.


Sunday, 22-Mar-2009 09:15 Email | Share | | Bookmark
BSPJ Family Day

Ayu la konon
With my hubby
perasan romantik
View all 91 photos...
Bora Ombak: Ahad 22th March 2009

Finally everybody have fun at Bora Ombak Ampang which our BSPJ's committe has planned pergi mana2 tah. Dan last2 ke Bora Ombak la kami. kui...kui...

The place not so bad and not so good la, but we have fun- fun kita2 org jer la. Yang paling best Fara...seksi n malatop...


Wednesday, 18-Feb-2009 08:57 Email | Share | | Bookmark
Less priority

 
 
 
View all 8 photos...
BSPJ Boleh


Tuesday, 17-Feb-2009 04:02 Email | Share | | Bookmark
My Life My all

Fara nampak muda gile
Kat Tropicana Golf & Country resort
Kat Holiday villa bowling center
View all 6 photos...
A fews captured on few people.


Wednesday, 11-Feb-2009 08:20 Email | Share | | Bookmark
My favourite

 
 
I dedicate this song to my beloved hubby

Kaulah Segalanya

Mungkin hanya Tuhan
Yang tahu segalanya
Apa yang ku inginkan
Di saat-saat ini

Kau tak 'kan percaya
Kau selalu di hati
Haruskah ku menangis
Untuk mengatakan yang sesungguhnya

( korus )
Kaulah segalanya bagi ku
Kaulah curahan hati ini
Tak mungkin ku melupakan mu
Tiada lagi yang ku harap
Hanya kau seorang

Kau tak 'kan percaya
Kau selalu di hati
Haruskah ku menangis
Untuk mengatakan yang sesungguhnya

( korus )
Kaulah segalanya bagi ku
Kaulah curahan hati ini
Tak mungkin ku melupakan mu
Tiada lagi yang ku harap
Hanya kau seorang

Kaulah segalanya untuk ku
Kaulah curahan hati ini
Tak mungkin ku melupakan mu
Tiada lagi yang ku harap
Hanya kau seorang
Tiada lagi yang ku harap
Hanya kau seorang


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net